Povestea
AVI-TOP

De 20 de ani, povestea AVI-TOP se citește în fiecare produs. Este despre transparență și calitate, respect și responsabilitate, o poveste în care nu am lăsat loc nici un moment pentru compromisuri în nici un punct al procesului de producție și comercializare a cărnii de pui AVI-TOP.

Fiecare etapă din drumul nostru a fost și este despre alegerile pe care le-am făcut mereu cu gândul la siguranța celor care au încredere în noi.

Suntem unul dintre principalii producători de carne de pui din România și, de două decenii, pe masa familiilor din regiunea Moldovei și nu numai, numele AVI-TOP a devenit o garanție pentru produse sigure și de calitate. Sistemul nostru integrat de producție presupune atenție, responsabilitate și grijă la detaliu în toate etapele producției.

Chiar numele companiei noastre dezvăluie ambiția de a deveni unul dintre cei mai importanți furnizori de carne de pasăre ai României. Dar în top nu ajungi nici peste noapte, nici prin compromisuri privind propriul produs. De aceea, așa cum istoricul companiei noastre a demonstrat-o, credem în dezvoltarea organică, durabilă, bazată pe onestitate, calitate și grija față de tine. Mai presus de toate, suntem ghidați în toată activitatea noastră de pasiune.

Dacă produsele noastre de calitate ajung să aducă mulțumire pe mesele celor care aleg produsele AVI-TOP pentru ei și familiile lor, ne considerăm misiunea îndeplinită. În plus, acest lucru ne face să ne dorim să devenim pe zi ce trece mai performanți în ceea ce facem.

Pentru că în top e loc doar pentru cei mai buni.