Pentru
că ne pasă
ce pui
pe masă

În 20 de ani am avut suficient timp pentru a schimba în bine tot ce facem – am deschis piețe noi, am dezvoltat capacitatea de producție prin introducerea unui sistem integrat care cuprinde partea de incubație, furajare, ferme de creștere păsări, abatorizare și distribuție. Un lucru a rămas, însă, neschimbat – faptul că pentru noi calitatea este o prioritate. În tot ce facem, ne asigurăm că produsele AVI-TOP oferă și gust și siguranță.

Produse și servicii
Producem carne de pasăre sub două branduri – AVI-TOP și Cinci Stele. Dar grija pentru calitatea produselor noastre se regăsește la nivelul fiecărui produs ambalat care iese pe poarta noastră și ajunge pe masa clienților noștri.
Pentru că vrem să păstrăm prospețimea cărnii cât mai mult timp, produsele noastre sunt ambalate în caserole ATM – în atmosferă controlată. Așa ne asigurăm că, după desfacerea ambalajului, vă bucurați de proprietățile neschimbate ale cărnii de pui de top. Procesul este sănătos și natural. În plus, produsele ambalate în caserole au greutatea fixă controlată cu ajutorul unor tehnologii de ultimă generație – încă un argument pentru calitate.

Investiții de top pentru produse de top
An de an, am investit în modernizarea capacității de producție. Avem acum hale noi pentru creșterea păsărilor, o mai bună capacitate de producție a fabricii de nutrețuri combinate și utilaje moderne pentru cântărire și ambalare. Investim pentru că modernizarea capacității de producție înseamnă că suntem mereu la zi cu normele de securitate alimentară și de calitate a produselor noastre.

Calitate probată
Principala măsură a succesului nostru este mulțumirea consumatorilor. Cu cât produsele noastre răspund unor exigențe mai mari, cu atât mai bine și mai sănătos arată viitorul pentru toată lumea. În 2005, AVI-TOP primea primele certificări ISO pentru sistemul integrat de management al calității, siguranței alimentului și mediului. De atunci nu ne-am oprit. An de an îmbunătățim felul în care aducem pe mesele oamenilor produse excelente, sănătoase și gustoase.